Bærum Pistolklubb

10313425-close-up-gun-with-ammunition

I Bærum Pistolklubb finner vi en klubb som tilbyr fire ulike grupper for ulike interesser som medlemmene av pistolklubben har innen skyting. Luft, bane, svartkrutt og felt er de ulike gruppene som finnes. Hver klubb har egne aktiviteter og deltagelser i konkurranser og stevner. Klubbhuset ligger på Løvenskioldbanen. Her er det en utendørs bane som er på 25 meter. Denne har både sving- og elektroniske skiver slik at den passer til ulike aktiviteter. Dette er en av de yngre klubbene som ligger i området, da den ble stiftet så sent som i 1982.

Klubbens hjemmesider er dessuten en nyttig guide til alle som er interessert i å begynne med skytesport, for her finner du informasjon om masse forskjellige ting som er veldig nyttige å finne ut av når du er ny i skytesporten. Blant annet finner du mange små rubrikker som gir nyttige tips til ulike deler av det som hører med til skyteteknikken, slik som pusting, avtrekk og mye mer. Du finner også en oversikt over regler for utstyr og hvilke ting det er fint å ha når man er en aktiv skytter.

Bærum Pistolklubb både arrangerer og deltar i forskjellige konkurranser og stevner. Slik kan man alltid ha et mål å rette seg etter som skytter, samtidig som man er en del av et større sosiale hele.